Ja tenim el nou ACUDIM amb una programació cultural molt refrescant del MuVIM per al mes de juliol. Un programa que inclou cine a la fresca amb el cicle «Cinema a l'estiu», visites guiades a les nostres exposicions i portes obertes fins les dos de la matinada el dia 20. Impossible no vindre a gaudir de l'estiu!
09 Juliol 2018
  • El declive del imperio americano (Denys Arcand, 1986)
    El declive del imperio americano (Denys Arcand, 1986)
Pel llargmetratge deambulen homes i dones que vivien situacions diferents. És evident que el film té molt de retrat generacional —si bé la seua tesi podria ser perfectament atemporal— i que el masculí és el flanc sobre el qual el director descarrega la major part de la seua artilleria crítica: aquest gran mascle americà —s’ha d’entendre: occidental— segur de si mateix i de les seues capacitats intel·lectuals, que no té cap inconvenient a fer compatible el compromís matrimonial amb l’excursionisme sexual periòdic. Les dones de la pel·lícula, en canvi, s’esforcen per desembarassar-se de la ruta marcada i busquen un itinerari emocional propi. Un camí personal en què la satisfacció del desig ocupa un lloc cada vegada més important. Amb aquest precedent de «Las invasiones bárbaras», el director va construir tot un clàssic del cinema independent que resisteix excel·lentment el pas del temps.
05 Juliol 2018
  • Perfectos desconocidos (Álex de la Iglesia, 2017)
    Perfectos desconocidos (Álex de la Iglesia, 2017)
Creat en el segle XIX, el telèfon va començar com un dispositiu de telecomunicació dissenyat per a transmetre converses per mitjà de senyals elèctrics. Però el pas del temps i els avanços tecnològics han permès que l'ús d'aqueix «telèfon» —convertit ara en «mòbil»— haja anat evolucionant fins als nostres dies. Els teòrics de moda diuen que la tecnologia no és més que la prolongació per altres mitjans de les capacitats físiques pròpies. Convindria afegir-hi que la tecnologia també amplifica els nostres desordres psíquics i amplia el seu radi d’acció social. I entre aquestes alteracions psicotròpiques sens dubte destaca l’amor.
15 Juny 2018
L’homenatge a Mila Lambert és el segon que el MuVIM fa enguany. El propòsit general és reconéixer la labor de les dones lluitadores, independents i compromeses amb la vida i l’art. Des del 1950 als nostres dies, Mila Lambert ha desenvolupat la seua trajectòria professional com a pintora i també com a il·lustradora i editora de llibres infantils. A més, a partir de la dècada de 1970, es va convertir en la depositària del llegat artístic de son pare, el gravador André Lambert Jordan, i del seu avi, l’arquitecte André-Louis Lambert Perret, preservant-lo i buscant-ne el reconeixement públic. En aquesta història d’art i llaços familiars, la localitat de Xàbia (Alacant) està íntimament lligada a les tres generacions Lambert.

Pàgines

Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal