Biblioteca
La Biblioteca del MuVIM és una biblioteca especialitzada en el coneixement de la Il·lustració i de la Modernitat, un espai d'estudi i difusió de la història del pensament modern, destinat tant al personal del museu com a la societat en general.

La Biblioteca i Centre de Documentació del MuVIM es va inaugurar el 20 d'octubre de 2004. La seua col·lecció bibliogràfica està formada per la unió de varies biblioteques: el Fons fundacional del MuVIM, la Biblioteca d’Alfons Roig i la Biblioteca General de la Diputació, amb la seua col·lecció cartogràfica, fons antic, etc. Després, a l’any 2005 es va incorporar la biblioteca de l’antiga Institució Valenciana d’Estudis i Investigació (IVEI) i el 2013 la Biblioteca de la Família Lambert.

La Biblioteca va incrementant-se contínuament amb noves adquisicions per a donar suport a les activitats del MuVIM (exposicions temporals, jornades i congressos, cicles de cinema, etc.), i per aquest motiu compta amb una interessant col·lecció bibliogràfica sobre cartells, gravats, disseny gràfic, fotografia, cinema, etc.

Direcció i contacte:

     Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat- MuVIM- Biblioteca
     C/ Quevedo, 10
     46001 Valencia
     Tel. 963 883 761 / 963 883 762
     bibliotecamuvim@dival.es

Horari:  

     De dilluns a dijous, de 10 a 14 h. 

 

Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal