Biblioteca
Preguntes i Respostes
alguna pregunta més?
24/03/2017

Qui pot utilitzar la Biblioteca?

La Biblioteca i Centre de Documentació del MuVIM està destinada a un públic adult interessat en la consulta dels seus fons. El seu accés és lliure i gratuït.

Com puc localitzar un llibre?

A través del catàleg de la biblioteca que trobareu a la web. A la mateixa sala de lectura disposa d'un ordinador per consultar el catàleg. En cas de dubte adreceu-vos al personal de la biblioteca.

Amb quins materials es permet l'accés a la Biblioteca?

Es permet l'entrada amb ordinadors portàtils. Es recomana deixar els objectes personals a les taquilles que hi ha a l'entrada de la biblioteca. Si es vol  fer ús de la sala per a estudi podrà accedir amb els seus llibres o apunts.

Puc connectar-me a Internet a la Biblioteca?

La Biblioteca disposa de la zona Wifi amb connexió a Internet d'ús públic destinada als seus usuaris.

Dilluns tanca el Museu, la Biblioteca està oberta?

La Biblioteca està oberta dilluns. Aquest dia l'entrada s'efectua per la porta d'entrada del personal del museu (al costat de l'entrada del Museu pel carrer Quevedo).

Necessite carnet per accedir a la Biblioteca?

Per accedir a la biblioteca no cal. Per préstec de llibres sí. El carnet es fa a la mateixa biblioteca, cal presentar una fotocòpia del DNI i una fotografia. És gratuït.

Hi ha préstec personal de llibres?

La Biblioteca realitza préstec personal de llibres. Estan fora de préstec el fons antic, les revistes i les obres de referència. Es poden treure fins a tres llibres. Per a això ha de disposar de carnet de la biblioteca i omplir una papereta de préstec. El temps de préstec és de dues setmanes renovables. La renovació podrà fer-la des del mateix OPAC o per telèfon o correu electrònic.

Es pot visitar la Biblioteca?

La Biblioteca està destinada a estudi i investigació, per la qual cosa no es permeten les visites lliures. Les visites en grup s'han de sol·licitar amb antelació i tindran lloc fora de l'horari d'obertura al públic. Només es poden fotografiar les instal·lacions previ permís del museu

Puc sol·licitar a la Biblioteca que compre un llibre?

Els usuaris poden realitzar desiderates o sol·licituds de compra. La Biblioteca avaluarà cada petició per comprovar si s'adequa a la seua política d'adquisicions.

Puc escanejar o fotografiar documents de la Biblioteca?

Es poden fotografiar i escanejar documents dins del que estableix la Llei de Propietat Intel·lectual i sempre que l'estat de conservació ho permeta.

La Biblioteca té catàlegs de les exposicions temporals que s'estan celebrant al Museu?

La Biblioteca incorpora als seus fons als catàlegs de totes les exposicions que es realitzen al museu. A més, a l'expositor de la sala trobareu altres documents que facen referència a les exposicions i altres esdeveniments que s'estiguen celebrant al museu.

Quin és el procediment per sol·licitar els documents que vull consultar?

Els documents que estan a la sala de lliure accés els pot agafar directament, per a la resta haurà de dirigir-se a les bibliotecàries.

Hi ha préstec interbibliotecari?

La Biblioteca gestiona préstec de llibres a biblioteques que es troben fora de la ciutat de València. Aquests llibres s'han de consultar a la mateixa sala de lectura. Si aquest préstec ocasiona despeses les assumeix l'usuari.

Canvia l'horari al llarg de l'any?

Sí, tant a l'estiu (juliol i agost) com en Falles i Nadal hi ha una reducció d'horari que oscil·la entre una hora i hora i mitja.

Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal