HUI:
Dilluns 01 de Juny de 2020 /
Tancat
Dilluns 18 de maig (18h)
Dia Internacional dels Museus
El sistema solar. El telescopi de Galileo Galilei
Gratuïta
  • El sistema solar. El telescopio de Galileo Galilei
El Dia dels Museus arriba replet d'activitats per a tots els públics en el MuVIM i els xiquets i joves són també els protagonistes amb una sèrie de tallers especialment pensats per a ells amb els quals acostar la cultura, la ciència, l'art o la història al món infantil d'una manera lúdica i didàcticament adaptada a la seua edat. Com aquest amb el qual acostar-nos al nostre sistema solar i amb el qual aprendre jugant des de casa.

Primer d'una sèrie de tallers realitzats per Cosmofísica amb el que recórrer la història de la astronomia i practicar amb ella, des del telescopi fins als astronautes. Cadascun d'aquests tallers va acompanyat d'un joc que pots descarregar, amb el qual aprendre Astronomia divertint-te.

Ens acostarem en aquesta primera sessió al nostre Sistema Solar, i com el seu estudi serveix per a determinar el comportament de la formació dels planetes que envolten al Sol. Un estudi en el qual no podem oblidar la figura de Galileu Galilei i tots els avanços que va impulsar.

Hi ha invents que canvien el rumb de la història, per exemple el telescopi. Gràcies a ell, Galileu (1609) puc corroborar la tesi heliocèntrica que un segle abans va exposar Nicolás Copèrnic. En el taller coneixerem més de prop aquest i molts altres artefactes astronòmics que no sols van canviar la nostra concepció de l'univers, sinó també la nostra manera d'entendre el món que ens embolica i el lloc que ocupem en ell.

Els seus estudis de l'Univers i del comportament de l'activitat solar van revolucionar el món de la ciència astronòmica moderna.

L'Astronomia Moderna no seria el mateix sense aquesta figura.

18/05/2020 a 25/05/2020
Afegir al calendari
#MuVIMonTU
Realitza:

Cosmofísica

Dades

18/05/2020 - 18:00

Lloc

Exteriors del museu
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal