HUI:
Dilluns 23 de Novembre de 2020 /
Tancat
Del 16 al 24 de maig de 2020
Tallers, espectacles i moltes més activitats #MuVIMonTU
Setmana dels museus
Día Internacional i Nit Europea dels Museus 2020
Gratuïta
  • #DIM2020
    #DIM2020
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el MuVIM ha preparat una intensa programació d'activitats online per a tots els públics del 16 al 24 de maig amb tallers, espectacles, visites guiades i moltes més activitats perquè no tingues excusa i connectes amb el MuVIM, connectes #MuVIMonTU. A més, totes les activitats són gratuïtes.


El Dia Internacional dels Museus 2020 es digitalitza

Amb el tema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, el Dia Internacional dels Museus 2020 #DIM2020 té com a objectiu convertir-se en un punt de trobada per a celebrar la diversitat de perspectives que conformen les comunitats i el personal dels museus, així com promoure eines per a identificar i superar els prejudicis en el que els museus mostren i en les històries que conten.

Malgrat l'actual situació, el #DIM2020 segueix endavant

Una edició molt especial mitjançant l'organització d'activitats digitals i en línia que començarà amb una espectacular visita guiada per València. Partint del pla que el Pare Tosca va realitzar en 1704 descobrirem com eren i com són molts dels racons de la nostra ciutat.

‘Herois del MuVIM’ ens permetrà conéixer dissabte i diumenge un poc millor la història d'una institució especialment vinculada amb el museu, l'Hospital General, i que continuarà dilluns amb ‘Inquisició i il·lustració’ i ‘La Encyclopédie de Diderot i D’Alambert’ que pots consultar i admirar a la biblioteca del MuVIM.

En la mateixa jornada del dilluns podrem conéixer en profunditat l'exposició “Un crit en veu alta” amb la qual el museu busca reivindicar el paper de les dones valentes des del Vitrall amb l'obra de Julia Galán, inaugurada el 8 de març i que no ha pogut ser visitada en aquest període. Però també els més xicotets tenen una cita en la pantalla del MuVIM amb tallers en els quals crear els nostres propis joguets o collage, o aprendre més sobre el nostre sistema solar, sense oblidar un nou episodi de ‘Heroïnes del MuVIM’ dedicat aquest diumenge a Jerònima Gal·lés.

Nit dels museus

A causa de la situació sanitària, el govern francés, impulsor de la Nit dels Museus, ha decidit traslladar aquesta celebració a la tardor però en el MuVIM no volíem deixar passar l'oportunitat d'acostar-nos a tots vosaltres amb una innovadora aventura, ‘L’aventura de la il·lustració’. Un scape room amb el qual aprendre i gaudir recorrent les nostres sales des de la distància, així és #MuVIMonTU.

 

 

ACTIVIDADES RELACIONADAS
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal