HUI:
Diumenge 14 de Juliol de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Des del 27 de juny al 17 de novembre
Art urbà
¿Será amputado por el estallido de un proyectil?
Alex Gambin
Gratuïta
La intervenció de l’artista Alex Gambin en el Mur del MuVIM: ‘¿Será amputado por el estallido de un proyectil?’, una impressió digital de 860 x 249 cm que no deixarà indiferent ningú. Un títol potent per a una obra visualment impactant, amb la qual Alex Gambin busca reivindicar a tots aquells homes i dones que, al llarg de la història, i, per descomptat, hui en dia, s’oposen a l’horror de la guerra, patida per moltes persones, dia a dia, en les seues carns, cossos, cames i braços.

Aquest juny de 2024 al hall del MuVIM es presenta el dubte. Qué ocurre tras el estallido de un proyectil / Què ocorre després de l’esclat d’un projectil. Si un arbre cau derrotat en un camp on no hi ha la presència humana, pot ser que no hi haja ni l’arbre ni la caiguda. Si un projectil explosiu cau en un lloc habitat, hi ha poble i hi ha projectil. Stephen Spender diria: “el que per a nosaltres és un problema –tot fent referència a la població adulta–, per als joves són la seua carn i sang”. Com en uns altres moments de la història, ara també toca posicionar-se contra la guerra, enfront de les guerres. Potser siga alguna cosa tan abstracta que no tinga ni sentit nomenar-les. Potser siga utòpic mostrar-s’hi contrari, però aquest braç que es pregunta què ocorreria si esclatara un projectil vol sumar-se a tots aquests homes i dones de la història que es van oposar als gestos del terror.

 

27/06/2024 a 17/11/2024
Afegir al calendari
Alex Gambin

Álex Gambín (Callosa de Segura, Alacant, 1996). Graduat en Belles Arts per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València i amb el Màster de Producció Artística a la mateixa Universitat.

Ha participat en nombroses exposicions col·lectives, per exemple eSpam, a l’EspaiColector, València (2019), Fem a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València (2018), Fotosíntesis al Jardí Botànic de València (2019), Remembranza a La Causa Galería, Madrid (2020), Deprisa deprisa, Tuesday to Friday, València (2022) Beauties and beasts en VETA Galería, Madrid (2024) entre d’altres. Ha realitzat diferents exposicions individuals com ara Videncias y Evidencias al Centre d’Art Urbà B-Murals, Barcelona (2019), Terreno en obras en Montana Gallery, Barcelona (2021), El devenir de las estructuras a la galeria Tuesday to Friday, en Abierto València 2020 on va obtenir el premi MAKMA d’adquisició. Ha participat en Abierto València 2021 amb la mateixa galeria Tuesday to Friday, amb l’exposició individual Mapa de Traslado. El 2019 va ser un dels seleccionats en el Tuenti Urban Art Project. El 2020 va poder gaudir de la Beca de Residència Pedro Marco que atorga la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. El 2022 va participar en Urban Art Fair a París juntament amb PD Gallery. Exposición dérmica, ha sigut el seu darrer projecte expositiu presentat en Mostra TEST, en Convent d’Art a Vila-real. El 2023 va ser seleccionat a la Muestra de Arte Joven de la Rioja.

El seu treball a l’entorn urbà l’ha dut a participar en nombrosos projectes al llarg de tot el territori espanyol com ara Salamanca, Sevilla, la Rioja, Barcelona, Màlaga, etc., a més d’algunes intervencions a països com ara Itàlia o França.

 

Lloc

Vestíbul del Museu
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal