HUI:
Divendres 22 de Març de 2019 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Dijous 26 d'abril a les 19h
Concert Recital de poesia valenciana
Poesia. La pell possible
A càrrec del «Colectivo Mortero»
Gratuïta
  • Cartell "La pell possible"
    Cartell "La pell possible"
Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, el dijous 26 d'abril a les 19h, el Colectivo Mortero ens oferirà un concert escènic, un espectacle sonor on la llengua i la paraula desborden els límits convencionals.

«La Pell Possible» és un projecte interdisciplinari que reuneix poesia, música, dramatització i imatge i que aplega les veus de poetes i poetesses valencians i valencianes de tots els temps, des d’Ausiàs March a Lola Andrés, passant per Vicent Andrés Estellés, Marc Granell, Manuel Asensi i Begonya Pozo. L’actriu Paula Miralles interpretarà una selecció dels seus poemes, valent-se exclusivament de la seua força declamativa, mentre que Clotilde Villanueva i Esther Vidal hi posaran el contrapunt amb els seus instruments de corda i David Alarcón —amb peces musicals pròpies— hi afegirà la seua personal recreació dels postulats poètics. Una oportunitat única perquè tothom, tant joves com adults, puguen gaudir d’un espectacle «total», en el qual paraula, música, teatre i imatge donaran cos als versos oferint noves i actuals —sempre canviants— lectures.

El Colectivo Mortero des dels seus primers treballs han posat l'accent en el maridatge de música i paraula, cercant diferents llocs des dels quals explorar la relació entre aquests dos llenguatges. La poesia ha sigut, fins al moment, el focus principal de la seua recerca artística, centrada sobretot en la recepció del vers a traves de la veu, la interpretació i la música en directe per a desprendre’s, així, del marc que captura el vers en la seua lectura sobre paper.

  • Vimeo
    Vimeo
26/04/2018
Afegir al calendari
Components

Paula Miralles · Veu
Esther Vidal · Violí
Pilar Parreño · Viola
David Alarcón · Música original

Entrada lliure i gratuïta

fins a completar l’aforament

Dades

26/04/2018 - 19:00

Lloc

Sala d’actes

A més et pot interessar

Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal