HUI:
Dimecres 15 de Juliol de 2020 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
9 de maig de 2019 (19h.)
Cicle «Clàssics del cinefòrum»
Mort a Venècia
Cinema i debat en el MuVIM
Gratuïta
  • Muerte en Venecia
    Muerte en Venecia
«Mort a Venècia», segona pel·lícula del cicle «Clàssics del cineforum». Un cicle que pretén recuperar l'espai de debat cultural i activisme polític que conformaven els cinefórum. La pel·lícula serà presentada per Joan Carles Martí, redactor cap de Cultura, Oci, Vida i Estil en Levante-EMV.

Un retrat cinematogràfic d'un món en descomposició: l'ordre aristocràtic d'eixa vella Europa que va desaparéixer després de les dues Guerres Mundials que van sacsejar el continent en el segle XX. Però també una pel·lícula que indaga sobre la possibilitat —o la impossibilitat— de conjugar vida i art. Un clàssic les imatges del qual —com la seua música— formen part ja del nostre imaginari col·lectiu.

Muerte en Venecia

PROJECCIÓ: Italia-França, 1971 (130’). Títol original: Morte a Venezia. Adaptació de la novel·la La muerte en Venecia (Der Tod in Venedig) de 1912 de Thomas Mann.

SINOPSI: El compositor Gustav von Aschenbach, afligit d’una severa depressió provocada per contrarietats personals i professionals, decideix abandonar la ciutat de Munic i passar una temporada d’esbarjo a Venècia. Instal·lat en un luxós hotel de l’illa de Lido, l’introspectiu artista es fixa en l’adolescent Tadzio. L’interés pel bell xic deriva aviat en una sort de sublimada fascinació estètica i també eròtica

La película serà presentada per Joan Carles Martí, redactor cap de Cultura, Oci, Vida i Estil en Levante-EMV.

  • Trailer 'Muerte en Venecia'
    Trailer 'Muerte en Venecia'
9/05/2019
Afegir al calendari
Activitat gratuïta

Entrada lliure. Aforament limitat

Direcció i producció

Direcció: Luchino Visconti. Producció: Robert Gordon Edwards, Mario Gallo, Luchino Visconti. Guió: Luchino Visconti, Nicola Badalucco. Música: Gustav Mahler. Fotografia: Pasqualino De Santis. Muntatge: Ruggero Mastroianni. Vestuari: Piero Tosi. Protagonistes: Dirk Bogarde, Romolo Valli, Mark Burns, Nora Ricci, Marisa Berenson, Silvana Mangano, Björn Andrésen, Carole André.

Dades

09/05/2019 - 19:00

Lloc

Sala d’actes

Idioma

VOSE
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal