HUI:
Dimecres 15 de Juliol de 2020 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
16 de juny de 2019 (12h)
Concerts al MuVIM
La marimba, una gran desconeguda
Black & White Keys duo
Gratuïta
Fit for English speakers
  • Black & White Keys duo
    Black & White Keys duo
Nova sessió de «Concerts al MuVIM» amb Black & White Keys duo i «La marimba, una gran desconeguda» el diumenge 16 de juny a les 12 hores. Entrada gratuïta però places limitades.

Andreu Soler és llicenciat en piano pel Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, sota la tutela del Mestre Joan Carles Cornelles. Com a pianista acompanya nombrosos cors i agrupacions de la Comunitat Valenciana, actuant en sales de tota la geografia espanyola.

En la seua faceta de marimbista, Andreu forma part del Black & White Keys, duet de marimba i piano, amb el qual ha enregistrat dos discos (Classic’s i Café). El duet ha actuat en prestigioses sales de tot l’Estat. Ha actuat com a marimba solista amb les orquestres de la Unió Musical de l’Eliana i l’Orquestra Tetracorde.

Com a director de cor, dirigeix el Cor Veus del Túria i el Cor de Cambra de l'Eliana, amb els quals ha actuat en algunes de les sales més importants de València. Com a compositor, ha composat peces per a marimba i piano i, especialment, per a veu i piano. Fou seleccionat —junt amb la cantant Victòria Ros— per participar al Festival Emergents del Palau de la Música el maig de 2018 amb obres de la seua autoria.

Ha estat guanyador del XVIé Concurs de Composició Coral organitzat per la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) i del IVé Concurs d’Armonització de Nadales Populars de la Ciutat de Borriana. Com a productor, Andreu ha composat i produït 3 discos amb composicions seues sobre poesies de Bécquer, Benedetti, Estellés, Granell, etc.

Miguel Ángel Cuadrado comença els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Torrent per a després traslladar-se al Conservatori Superior de Castelló per a completar la seua formació amb els professors Leonel Morales i Carlos Amat.

Posteriorment, realitzà cursos de perfeccionament sota la tutela de mestres com Ana Guijarro, Julian Martin i Carles Marín. També ha participat en festivals internacionals, entre el quals destaquen la VIPA (Valencia) o el celebrat per la Fundació Eutherpe a León.

Amb el temps, començà a donar prioritat en la seua carrera a la música de cambra, acompanyant destacats solistes en importants concursos i recitals. També cal destacar la gira realitzada l´estiu de 2005 amb el trio Atenea per alguns dels mes destacats escenaris del nord d´Espanya, com el Teatre Principal de Vitòria, entre altres.

16/06/2019
Afegir al calendari

Entrada lliure fins a completar l’aforament. Les entrades començaran a repartir-se una hora abans de l’inici. Es recomana arreplegar-les amb antel·lació suficient. 

Dades

16/06/2019 - 12:00

Lloc

Sala d’actes
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal