HUI:
Dimecres 12 de Juny de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Fins al 12 de novembre
Exposició temporal
La imatge construïda
¿Ficció o realitat?
Gratuïta
‘La imatge construïda. ¿Ficció o realitat?’ és una mostra d’obres d’artistes internacionals que treballen al voltant de la representació de la realitat, intentant aclarir la paradoxa entre realitat i ficció, símbol i representació. Perquè la ficció sembla hui més real que la mateixa realitat i la manipulació de les imatges (retocades, creades o millorades) arriba a la perfecció.

En paraules de Gregor Nusser, comissari de l’exposició, “la realitat i la ficció s’entremesclen i creen el dubte d’on comencen les habilitats humanes i on acaba la veritat objectiva. L’art i la seua capacitat simbòlica han jugat sempre, d’una manera més o menys irònica, més o menys perversa, amb aquesta capacitat d’engany que tenen les imatges i en l’evolució de les habilitats tècniques dels artistes han trobat l’eina perfecta per a l’engany”.

L’exposició, que es podrà visitar a la Sala Jerònima Galés fins al 12 de novembre, recull obres d’artistes com ara Andrés Serrano, Oliver Boberg, Elger Esser, Martin Fengel, Benedikt Hipp, Ilya Kabakov, Lori Nix, Hans Op De Beeck, Aitor Ortiz, Pipilotti Rist, Thomas Ruff, Dario Urzay, Thomas Weinberger, Ebbe Stub Wittrup i Michael Wesely.

 

22/06/2023 a 12/11/2023
Afegir al calendari
  • Sala Jerònima Galés
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal