HUI:
Diumenge 14 de Juliol de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Del 7 de març al 9 de setembre
exposició temporal
Fashion Art
By Manuel Fernández
Gratuïta
Una mostra de trages commemoratius del 20é aniversari del Projecte Fashion Art, el qual s'ha dut a terme en col·laboració amb grans artistes plàstics espanyols i internacionals, entre més de 300 participants en la iniciativa fins ara, de 46 nacionalitats d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Tots ells s'uneixen per a configurar una ambiciosa exhibició de capacitats entorn de l'envolupant creativitat de la moda, enfront de la realitat social del planeta i la sostenibilitat, en un nou model d'exhibició.

La pintura d'aquests talents i les seues tècniques personals cobre vida sobre les creacions del dissenyador Manuel Fernández, aportant i aplicant la funció de tridimensionalitat en les seues obres d'art.

La labor social del Fashion Art Institute ha acompanyat totes les exposicions a través dels tallers didàctics relacionats amb l'art i la moda en múltiples suports tèxtils, creant noves eines per a la inserció laboral en col·lectius en risc d'exclusió social.

Una menció especial per a Felipe i Manolo, creadors de Vivas Carrión, per deu anys de col·laboració amb els seus tocats i barrets.

 

7/03/2024 a 9/09/2024
Afegir al calendari
Manuel Fernández

La seua trajectòria professional comença el 1985, a la Passarel·la Gaudí, com a part de Barcelona Diseño durant sis anys, convertint-se en un dels grans valors de l'avantguarda de la moda espanyola i internacional.

El 1992 es trasllada a Madrid i, sense abandonar del tot les passarel·les espanyoles, munta una innovadora empresa de vestuari per a cinema, televisió i teatre.

El 2000 fa el salt a una de les passarel·les més prestigioses del món: New York Fashion Week, convertint-se en el primer dissenyador espanyol en desfilar en la passarel·la oficial fins al 2004. Les seues propostes no passen desapercebudes i conquisten al públic i la premsa internacional.

A partir d'aquest moment, i fins a l'actualitat, Manuel simultanietja passarel·les, desfilades i direccions artístiques amb Fashion Art, projecte amb el qual du a terme exposicions a Argentina, Uruguai, Xile, Colòmbia, Panamà, Mèxic, Equador, Guatemala, Puerto Rico, Cuba, Paraguai, Holanda, Bèlgica, Alemanya, Marroc, Zimbàbue, Guinea Equatorial, Japó i Espanya.

Més de trenta exposicions en prestigiosos museus, creant una col·lecció única en el seu gènere. En aquest recorregut, Fashion Art ha abastat els tres milions de visites i un impacte mediàtic de 35 milions de persones.

Lloc

Sala Alfons Roig
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal