HUI:
Diumenge 14 de Juliol de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
De l'11 d'abril al 28 de juliol
exposició temporal
Espai End
By Julio Guixeres
Gratuïta
La instal·lació ESPAI END és disseny com una genuïna obra d'art conceptual plantejant un revestiment de gespa artificial, junt amb una projecció modular de fornica, les quals recreen un paisatge urbà surrealista, evocant la imatge d'un edifici impossible que desafia la gravetat i la percepció.
Dues imponents escultures de ferro i fusta, especialment concebudes per Guixeres per a aquesta instal·lació, emergeixen com a guardians d'un univers oníric, superposant-se el fet terrenal amb el fet eteri.
Una zona de relax, transformada en exuberant jardí a través d'unes estampes a nivell de terra i una sèrie de pufs, incita als convidats a endinsar-se en un recés de tranquil·litat i contemplació a l'ombra d'un taronger en flor.
El projecte està concebut per a imprimir puresa al concepte de disseny efímer, celebrant la convergència entre art, interiorisme, creativitat i arquitectura: un homenatge a la imaginació i una invitació a explorar nous horizons en la natura infinita de la contemporaneïtat.
11/04/2024 a 28/07/2024
Afegir al calendari
Julio Guixeres
El valencià Julio Guixeres comença la seua trajectòria com a interiorista el 1999 i dona vida a Guixeres Proyecta el 2001. Cocreador de l'icònic espai Sevilla 27, convertia un centenari magatzem en el seu segon estudi, Espai Home Valencia, un santuari que palpitava amb força amb peces de famoses marques i lluminàries del disseny mundial.
En l'escenari de Casa Decor España, des del 2002, Guixeres teixeix racons i chill-outs capturant l'estètica més internacional. Signatures com Lladró, Ford España o Porcelanosa, junt amb xefs estrella Michelin com Quique Dacosta, Raúl Aleixandre, Paco Roncero o Tomás Arribas, li confien projectes per a esculpir les siluetes dels seus locals de moda en Espanya.
Des de convertir l'antic cine Metropol en un espai cultural efímer, fins a arribar a ESPAI END en el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, Julio Guixeres idea i realitza des del seu nou showroom a El Verger/Alacant els projectes nacionals i internacionals més emblemàtics del panorama actual de l'interiorisme.
De la creació del guardonat Ca'Sento el 2007, fins a Vuelve Carolina, Q'Tomas, Punto de Sal, Hocho Valencia o Terraza Casino Madrid... són projectes que parlen del seu mestratge en el disseny d'espais gastronòmics aportant no només estètica decorativa, també una experiència sensorial que enalteix l'escena culinària.
 

Lloc

Pati anglés
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal