HUI:
Divendres 26 de Abril de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Dijous 28 de març a les 20:30h
Taller didàctic
Bookjockey. «Arroz bomba»
Entrada lliure
Gratuïta
  • Bookjockey
    Bookjockey
A partir d’un recorregut lineal, temporal, del barri del Cabanyal, revisem amb imatges alguns dels aspectes que ajuden a configurar la seua identitat; transversalment, busquem equivalències en altres referents culturals que traspassen els seus límits territorials. Es tracta de cuinar una història amanida amb múltiples històries.

Un bookjockey és un format nou i experimental per a mostrar i gaudir els llibres de fotografia, a l’estil d’una sessió DJ, ensenyant i mesclant llibres per a crear una història. Partint d’aquesta premissa, els bookjockey varien amb total llibertat, podent dirigir-se a grups xicotets o a grans audiències, desenvolupar-se en un context didàctic o celebrar-se en un marc festiu. Sempre amb l’objectiu de comunicar a un públic, d’una manera nova i especial, qüestions referents a la imatge fotogràfica impresa, el seu poder i les seues possibilitats. Per a aquesta edició de Fragments, Tapas Duras ens presenta un bookjockey dissenyat específicament per a acompanyar l’exposició “- Voldria que sempre fora així-va dir ell…” de Laura Silleras.

Biografia:

TAPAS DURAS

Som tres fotògrafes establides a València amb bagatge en el món del disseny i que compartim la mateixa manera d’entendre la fotografia. Creiem necessària l’exposició i publicació de projectes les idees dels quals enriquisquen el panorama editorial. Els nostres perfils de treballs són aquells en els quals es reflexiona sobre el llenguatge fotogràfic. En aquesta línia, la nostra primera publicació “Photographist” és un relat visual metafotogràfic sobre un concurs de fotografia de jubilats.

Ocasionalment participem en festivals, xarrades i tornejos de BookJockeys.

Laura Donate és llicenciada en Publicitat i postgraduada en Comunicació i Art per la Universitat Complutense de Madrid. Després d’haver treballat en diferents estudis de disseny a Madrid, Praga i Amsterdam, s’estableix a València on fotografia i publica “Quieto” i “11 Different Corners”.

Ana Raquel Leiva va estudiar fotografia en la EASD de València. En una primera etapa desenvolupa projectes i publicacions vinculats als seus viatges: Nahual i Adduna. Actualment es fixa en la seua realitat més quotidiana amb projectes autoeditats com: Cita Prèvia, Grafías i Hydor. Compagina la fotografia amb el disseny gràfic.

Blanca Sanfélix estudia Belles Arts en la UPV i en la Akademia Sztuk Pięknych w Warszawie de Varsòvia. Després d’estudiar un màster en Disseny Gràfic i Comunicació, treballa en diferents estudis de València. Publica “Camino” i “Chiu-Chiu”.

28/03/2019
Afegir al calendari
Activitat gratuïta

Entrada lliure fns a completar l'aforament.

Dades

28/03/2019 - 20:30

Lloc

Vestíbul del Museu
Sala d’actes
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal