Terrassa & Bar
MuVIMENT
  • C
    www.muviment.es
22/11/2019

Muviment funciona com una extensió més del Muvim, un lloc on es respira art per tots els costats: des de les exposicions que acull en les seues parets gràcies a Temporada Il·lustrada, els murals que cobreixen la seua façana com a vistes d'una terrassa privilegiada fins a l'enclavament immillorable on es situa: els jardins de la biblioteca de l'hospital en ple centre de València.

Un bar cultural que conjuga gastronomia de producte i una agenda plena d'esdeveniments setmanals per a gaudir de l'art, del cinema, de la música i per a donar visibilitat als temes socials que més ens preocupen. En Muviment tot flueix, res es deté i sempre hi ha alguna cosa a fer.

Muviment ofereix una carta amb delicioses opcions culinàries seguint una tendència sana i sostenible, carta que va evolucionant per tal de mantindre's sempre vigent i oferir una experiència gastronòmica de temporada. La seua cuina es basa en productes de màxima qualitat, frescos i de compra diària, provinent dels mercats de proximitat, com el Mercat Rojas Clemente.

Oferim desdejunis saludables, esmorzars populars, menú de migdia, una extensa carta de tapes variades i una altra de còctels d'autor que han sigut concebuts especialment per al Muviment. A més, també comptem amb servei d'àpats i la possibilitat de donar sopars de grup baix reserva.

Descobreix tota la carta, més informació i la programació completa al seu web: www.muviment.es

Reserves: 610 477 737

Horari: 
Dimarts a dissabte de 9:00 a 01:00h Diumenge de 9:00 a 18:00h  Dilluns tancat

- Instagram: https://www.instagram.com/muvimentbar/
- Facebook: https://www.facebook.com/Muvimentvlc
- Google: https://g.page/muviment?share

           

Síguenos:
Suscríbete a nuestro boletín:
Horario:
De martes a sábado:
de 10 a 14h. y de 16 a 20h.
Domingos y festivos:
de 10 a 20h.
Tarifas:
Exposición permanente:
Precisa de reserva previa
Información y reservas
Copyright© 2017 MuVIM Quevedo 10 y Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Todos los derechos reservados
Site developed with Drupal