L'ACUDIM presenta una programació molt refrescant
Ja tenim el nou ACUDIM amb una programació cultural molt refrescant del MuVIM per al mes de juliol. Un programa que inclou cine a la fresca amb el cicle «Cinema a l'estiu», visites guiades a les nostres exposicions i portes obertes fins les dos de la matinada el dia 20. Impossible no vindre a gaudir de l'estiu!
D'una banda, el divendres 5 de juliol donarem inici al cicle «Cinema a l'estiu» amb la pel·lícula «Atrapado por su pasado». El cicle continuarà els dies 6, 8, 9, 10, i 11, amb les projeccions d'«El apartamento», «Descalzos por el parque», «Up in the air», «Kiki, el amor se hace» i «La llamada» respectivament. Totes les pel·lícules es projectaran a les 22h amb accés lliure.
 
D'altra banda, continuen les visites guiades. El cap de setmana corresponent al 6 i 7 de juliol podrem gaudir tant de les visites guiades a l'exposició «Pierre Verger. Un viatge fotogràfic per l’Espanya republicana (1935)» a les 11.30h, com a «La València del Pare Tosca», a les 13.00h. A més, el dissabte 13 de juliol i el diumenge 14, tindrem l'oportunitat de disfrutar de l'exposició «Dubón. Un artista republicà» a les 11.30h amb una visita guiada, i a les 13.00h una nova visita a la maqueta de «La València del Pare Tosca».
 
Finalment, el dia 20 de juliol celebrarem la Gran Nit de Juliol en la qual el MuVIM obrirà les seues portes fins a les dos de la matinada perquè els visitants més noctàmbuls puguen combatre la calor amb altes dosis de cultura refrescant.
 
Follow us:
Subscribe to our newsletter:
Opening Hours:
From Tuesday to Saturday:
From 10 a 14h. and from 16 to 20h.
Sundays and holidays:
From 10 to 20h.
Admission:
Permanent exhibition:
Pre-booking is required
Information and bookings
Copyright© 2017 MuVIM Quevedo 10 y Guillen de Castro 8 | 46001, Valencia.  All rights reserved
Site developed with Drupal