HUI:
Divendres 22 de Octubre de 2021 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Des del 23 de juny
Exposició temporal
Es pot xafar la línia
Gratuïta
La mostra recull les obres dels nous talents del Màster d'Arts Gràfiques de la UPV i artistes reconeguts del món del disseny valencià.

El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) acull l'exposició «Es pot xafar la línia», un homenatge a l'art de la tipografia que desafia a les normes, juga amb l'estètica i arranca emocions. Un any més, i per nové consecutiu, les parets de la Sala Torre del MuVIM es visten de lletres en acollir les obres dels alumnes del Màster en Arts Gràfiques (MAG) de la Universitat Politècnica de València (UPV) així com les de grans professionals del disseny gràfic valencià.

Boke Bazán, Gimeno Gràfic, CalmO Estudi o San Serif són alguns dels artistes convidats que afegiran el seu estil i manera d'entendre la tipografia als joves talents d'aquesta edició de 2021. Així, la frase que dona títol a l'exposició, «Es pot xafar la línia», és una crida a experimentar amb les formes dels caràcters més enllà de les normes tipogràfiques, reivindicant l'aparença formal de la tipografia i la seua participació en el món del disseny i l'art.

Més de trenta obres conformen aquesta mirada al disseny de les lletres, a aqueixos traços que s'estenen per damunt o per davall de l'altura de la lletra «x» (ascendents i descendents) i que d'alguna forma o una altra «trepitgen» les línies de referència tipogràfica. En aquests treballs, els artistes han experimentat amb diferents tècniques com el transfer, la pintura o la fotografia per a després digitalitzar-los i donar forma a l'exposició conjunta.

23/06/2021 a 31/10/2021
Afegir al calendari

Begoña Jordá Albiñana, catedràtica de la UPV i directora tècnica del MAG, i José Armijo Tortajada, professor associat del departament d'enginyeria gràfica, són els comissaris d'aquesta exposició que serveix d'avantsala al 2022, any en què València es converteix en l'epicentre del disseny mundial (World Design Capital València 2022).

Lloc

Sala de la Torre
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal