HUI:
Divendres 22 de Març de 2019 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Dissabte 10 de novembre a les 9.30h
Fòrum de la Fundació Hugo Zárate
¿Son necesarias las fronteras?
Movilidad y derechos humanos
  • XXIII Foro FHZ
    XXIII Foro FHZ
XXIII Fòrum de la Fundació Hugo Zárate, referit enguany a les fronteres, la migració i el refugi. Conferència d’Ángeles Solanes, Catedràtica de Filosofia del Dret de la Universitat de València (UV) i a continuació col·loqui amb el títol «Al otro lado de la frontera. Experiencias de migración y refugio», moderat per Albert Mora Castro, Doctor i professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la UV.

En societats travessades per la mobilitat humana en totes les seues formes, la idea de frontera adquireix un protagonisme cada vegada major. No es tracta únicament de murs que físicament diferencien entre els qui estan dins o fora, sinó també de aquells que es construeixen a l'empara de la fragmentació de valors comuns compartits que porten a negar drets i del reforçament d'identitats que es presenten interessadament com a perilloses. En aquest context, és la frontera un instrument necessari? és compatible en la seua configuració actual amb els drets humans?, o en realitat, en la frontera la por no és més que l'excusa per a la pretesa legitimació de la violència?

Entrada gratuïta

amb aforament limitat. Inscripcions en www.fundacionhugozarate.com o via e-mail a la direcció info@fundacionhugozarate.com

Dades

10/11/2018 - 09:30

Lloc

Sala d’actes
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal