HUI:
Diumenge 14 de Juliol de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Del 3 de maig al 16 de juny
exposició temporal
Jaume Mora
Temporada il·lustrada
Gratuïta
Il·lustrador valencià, ha treballat per a institucions públiques en l'elaboració de cartelleria, empreses privades, agències de comunicació, editorials, revistes i universitats.

El que defineix l'estil d'aquest il·lustrador és la diversitat i la riquesa de personatges en qualsevol ambient. La facilitat per a retratar relacions i entorns diversos, així com les escenes repletes de personatges i escenes senzilles i quotidianes que reflecteixen felicitat amb un llenguatge desenfadat i acolorit.

Ha treballat per a clients locals, nacionals i internacionals. Actualment representat als EUA per IlloZoo; i a Anglaterra i Irlanda, per Mummy Brown.

Els darrers anys ha treballat amb clients com ara la Junta Local Fallera de Dénia, Ajuntament de Dénia, Editorial Cumio, GVA Infancia, Universidad Cardenal Herrera CEU, Mercabanyal, Ajuntament de València, Ajuntament de Torrent, World Design Capital Association, Las Naves, Edicions Bromera, Universitat de València, Cervezas Alhambra, La Rambleta, Antiga Brewing & Co i Ajuntament de Xirivella, entre molts altres.

En l'actualitat és propietari de l'estudi d'impressió en Risograph      ‘Risitas – Riso print studio’

 

3/05/2024 a 16/06/2024
Afegir al calendari
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal