HUI:
Divendres 22 de Març de 2019 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Dijous 19 de juliol a les 19h
Conservatori i recital
César Brandon en el MuVIM
United Minds
Gratuïta
  • César Brandon Ndjocu
    César Brandon Ndjocu
El dijous 19 de juliol a les 19h, el poeta César Brandon —guanyador de l'última edició del programa televisiu «Got Talent»— estarà en el MuVIM per a parlar sobre el seu llibre «Las almas de Brandon», un recopilatori d'històries curtes, contes i poemes de tot tipus que tracten sobre l'amor, la solitud, l'oblit, el dolor, l'alegria, la felicitat, la vida i la mort. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de la Sala d'Actes del museu.

César Brandon Ndjocu Davies, és un jove griot (comptador d'històries) d'arrels ecuatoguineanes, que fa un any va autoeditar i va publicar el seu llibre «Las almas de Brandon» un recopilatori compost per relats curts, contes i poemes, sobre l'amor, la solitud, l'oblit, el dolor, l'alegria i la mort. Després del seu triomf en el programa televisiu «Got Talent», el dijous 19 de juliol, el poeta ecuatoguineà ens explicarà —en un conversatori guiat per Ken Province, director de United Minds— com va sorgir la idea del seu llibre, quin va ser el seu procés creatiu i com han transcorregut els esdeveniments des que es proclamara guanyador de l'última edició del show televisiu.

Per a acabar la conversa, César Brandon recitarà alguns dels poemes del seu llibre. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament.

 

19/07/2018
Afegir al calendari
Entrada gratuïta

fins a completar l'aforament. Les entrades podran arreplegar-se en el Punt d'Informació del Vestíbul del museu des d'una hora abans (18h).

Organitza

Dades

19/07/2018 - 19:00

Lloc

Sala d’actes
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal