HUI:
Diumenge 25 de Juliol de 2021 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Del 3 d'octubre al 28 de gener
Exposició temporal
9 d'octubre de 1977. Retrats d'una il.lusió
Fotografies d'El Cameraman
Gratuïta
El MuVIM exposa, en el seu vestíbul, una selecció de fotografies realitzades aquell dia 9 d'octubre de 1977 pel col·lectiu «El Cameraman».

El MuVIM exposa, en el seu vestíbul, una selecció de fotografies realitzades aquell dia 9 d'octubre de 1977 pel col·lectiu «El Cameraman».

La unanimitat és més aviat escassa en les societats avançades i la democràcia és segurament l'artefacte polític que millor articula les diferències d'opinions i creences entre els ciutadans. És molt millor, en tot cas, que qualsevol intent uniformitzador —d'un o altre signe polític— que pretenga reduir o acabar amb la diversitat imposant una única manera d'entendre les coses: això que diem totalitarisme.

Per això mateix va ser tan excepcional aquella manifestació que, ara fa quaranta anys, va traure al carrer milers de valencians que pensaven de manera radicalment diferent —sobre el nom i l'extensió del seu territori, sobre l'ensenya més adequada per a identificar-lo, sobre el caràcter i la filiació de la llengua que parlen— per a demanar una mateixa cosa tots plegats: l'Estatut d'Autonomia.

El MuVIM exposa ara, en el seu vestíbul, una selecció de fotografies realitzades aquella diada pel col·lectiu «El Cameraman»: els retrats d'una il·lusió compartida que va fer possible que els valencians tinguérem, com tenim, major autogovern.

La visita a l'exposició és gratuïta.

 

3/10/2017 a 28/01/2018
Afegir al calendari

Lloc

Vestíbul del Museu
Altres exposicions:
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal